Om oss

Korgfjellet Fjellstue er en familiebedrift, startet i 1972 av familien Molden. I dag er det andre generasjon som driver det hjemmekoselige, uformelle plassen, rett ved den historiske veien over Korgfjellet. Her er det eneste stedet langs veien der du ser hele Okstindan som fjellrekke, deriblant Nord-Norges høyeste fjell, Oksskolten 1917 m.o.h.

Dette gir en fin forsmak for hva som venter de nordgående gjestene våre. Vi har et flott turterreng med flere merkede turstier med utgangspunkt fra fjellstua som kan brukes sommer som vinter. Omringet av masse krigshistorie, finnes også en minnestøtte utenfor fjellstua, for de fallende jugoslaviske krigsfangene perioden 1942 -45.
På menyen har vi hjemmelaget husmannskost, basert på gamle familieoppskrifter med en egen vri. Vi har også en vedfyrt steinovn hvor vi baker blant annet pizza & brød, samt vår egen variant av det lokale bakverket; Kamkake. Fjellstua har fem nyoppussede rom, med til sammen 13 sengeplasser. Restauranten huser 130 spiseplasser, inkludert en liten pub og et lite konferanserom. Vi har også en veranda hvor våre gjester kan nyte den nydelige utsikten. For å komme seg til Korgfjellet Fjellstue, tar du fra sørsiden av ved Knutlia, og fra nordsiden via Korgen. Veien over Korgfjellet er omkjøringsvei fra E6 på begge sider av fjellet. Korgfjellet Fjellstue er en spesiell plass å besøke. At vi har eksistert i to generasjoner er et bevis på at dette er et godt sted hvor folk trives.

Gi oss gjerne enn anmeldelse